Arnold Gammeltoft

Vi er glade for at kunne meddele, at It-afdelingen A/S pr. 19. marts 2018 bliver en del af virksomheden IT Relation A/S med hovedsæde i Herning.

Begge virksomheder har samme dna, der skinner igennem på forretningsidé, kultur og serviceniveau – og vi vil med det nye samarbejde kunne tilbyde en lang række nye udviklingsorienterede ydelser og stærke kompetencer til gavn for vores kunders forretning.

IT Relation A/S har i forvejen 8 afdelinger fordelt over det meste af landet, og med It-afdelingen A/S tilstedeværelse både på Sjælland og i det midtjyske, styrkes den landsdækkende service blot endnu mere.

Det er en meget vigtig del af IT Relations strategi at have en tæt relation til kunderne for på den måde at optimere kundernes forretning med IT. Sammenlægning af de to virksomheder betyder et endnu stærkere fokus på kundeservice og kundetilfredshed.

De kommende måneder kører It-afdelingen videre som en selvstændig enhed, men vi arbejder sideløbende på at integrere de to virksomheder og forventer, at dette vil ske i løbet af efteråret 2018.

Vi glæder os til at blive en del af noget større, og ser meget frem at præsentere de mange nye muligheder, som sammenlægningen af de to virksomheder giver os.

Vi ser meget frem til det nye samarbejde og glæder os til en spændende fælles fremtid.