FORRETNINGSUDVIKLING

Hos It-afdelingen kan vi mere end blot at varetage jeres hosting og backup, der oftest blot er mindre brikker i hele jeres virksomheds IT-struktur.

Vores målsætning er, at alle vores løsninger som udgangspunkt skal bidrage til en bedre bundlinje, så jeres forretning bliver mere rentabel. Vi tilbyder reel, forretningsmæssig udvikling af folk med forstand på at drive virksomhed, og vi er ikke bange for at lave regnestykket med jer, således at eventuelle IT-forbedringer beviseligt giver mening for jeres virksomhed.

ERP i et nyt perspektiv

Hvis dette skal lykkes, må man ofte vurdere arbejdet med virksomhedens IT fra et bredere perspektiv og inddrage hele virksomhedens teknostruktur, så man får en rød tråd imellem planlægning, logistik og økonomi. Dette giver kortere arbejdsgange og processer, hvilket løfter lønsomheden på alle opgaver i virksomheden.

Derfor arbejder vi med integrerede, tværfunktionelle løsninger i jeres organisation. Sharepoint, NAV, Dynamics mm. er ikke fremmedord for os – faktisk har vi konsulenter ansat, der har arbejdet med det i over 20 år. Med It-afdelingen A/S som samarbejdspartner er ERP ikke længere bare ERP, men udvikling af din forretning.

Vil du høre, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig?