Hosting

Opbevar din virksomheds data i et af It-afdelingens hostingcentre, så I kan tilgå dataene overalt i verden. Vi sørger for alt det praktiske vedrørende implementering og vedligeholdelse. Du sparer både tid og penge.

Vi rådgiver, hjælper og leverer hosting-ydelser, som giver dig et effektivt værn mod uforudsete driftsstop og ufrivillige weekendophold i serverrummet. Alt sammen ved at outsource din IT helt eller delvist i vores egne topsikrede hostingcentre på dansk grund.

Afhængigt af din virksomheds behov tilbyder It-afdelingen flere hosting-løsninger, som du kan læse om nedenfor.

Server hosting

Managed hosting

Med managed hosting får du den fulde IT-outsourcing-pakke. Her opbevares din virksomheds data på It-afdelingens dedikerede servere, som vores kompetente konsulenter administrerer og vedligeholder.

Du sikrer din virksomheds drift til en fast, månedlig ydelse.

Remote desktop

Med remote desktop får din virksomhed ét eller mange virtuelle skriveborde, som dine medarbejdere kan arbejde på. Hvert skrivebord kan tilgås online gennem en skærmenhed – fx en tynd klient eller en mobiltelefon. Det virtuelle skrivebord fungerer som en helt normal PC – bare uden det besværlige hardware. Din virksomheds data bliver placeret på en server hos It-afdelingen, hvormed administrationen og vedligeholdelsen centraliseres.

Du slipper for pludselige hardware-udgifter, og du sparer tid og ressourcer på at administrere og vedligeholde hver medarbejders PC.

Skype for Business

Med Skype for Business får din virksomhed en brugervenlig brugerflade, hvor I nemt kan kommunikere på tværs af lokationer og enheder. It-afdelingen tilbyder at opbevare og drive Skype for Business for din virksomhed.

Hosted Exchange

Med Hosted Exchange opbevare og drifter It-afdelingen dine e-mails, så du nemt og altid kan logge på hvilken som helst enhed.