Hosted Exchange

Få mail, kalender og kontakter til hele din virksomhed

Lad hele din virksomhed tilgå mail, kalender og kontakter på It-afdelingens stabile platform. Jeres drift og dermed effektivitet vil være høj, og I vil nemt og smart kunne kommunikere og samarbejde – også på mobilen.

Med Hosted Exchange fra It-afdelingen ligger jeres data på dansk jord, og alle data opbevares i vores datacenter, der er sikret efter den internationale ISO 27001 standard. Vi lever derfor op til de højeste krav i Danmark omkring opbevaring af data.

Kontakt os for en uforpligtende snak og find ud af, om vi kan imødekomme din virksomheds behov. Uanset om vi indleder et samarbejde eller ej, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe jer videre.

Outlook

Hvorfor skal jeg hoste min mail ude af huset?

For virksomheden som ønsker en altid opdateret mailløsning og mindst mulig besvær.

Din mail og kalender er nødvendige redskaber for at kunne arbejde effektivt. Exchange er tilgængelig overalt, og giver mulighed for, at alle kan se egen og hinandens kalendere, bruge fælles kalendere, holde styr på firmaets mødelokaler, dele kontakter, sende gruppe-mails og mange andre ting.

Løsningen kan tilgås fra alle gængse enheder, herunder PC, Mac, vilkårlig internet browser eller din smartphone, hvis du vælger en standard løsning med enten 25 GB eller 50 GB plads.

Ved at placere jeres mail væk fra jeres egen server, sørger vi også for, at jeres data altid er sikret og driftet på det bedste hardware. Det er vores ansvar at have hardware klar og i bedste stand for at kunne servicere jer bedst muligt.

Fuld tilgængelighed

Du vælger størrelsen – 25 GB eller 50 GB postkasse

Alle funktioner er tilgængelige. Brug din mail og kalender fra hvilken som helst enhed eller program som understøtter det. Eksempelvis Outlook eller Exchange klienten på din smartphone.

Hosted exchange features
Diskplads 25 / 50 GB
Spam / Virus beskyttelse
Daglig backup
Outlook Web App
Kontakter
Mobiladgang
ActiveSync
Outlook-adgang
Fælles adressekartotek
Deling af kalender
Support over telefon alle dage,
døgnet rundt ved driftsfejl
Pris pr måned 41,- / 49,-

Vi hjælper dig – sådan kommer du i gang

Vi hjælper gerne med udlæsning af gammel mail og indlæsning til den nye løsning med din Hostede Exchange løsning hos os.

Gratis telefonsupport vedrørende drift alle dage, døgnet rundt

Du kan blot ringe til en af vores konsulenter eller din faste kontaktperson for assistance. Supporten gælder almindelige driftsfejl på hosted exchange.

Gratis oprettelse for nye kunder

Når du er ny kunde opretter vi dine postkasser gratis. Efterfølgende oprettes nye postkasser på timebasis. Du kan også selv eksportere jeres postkasser og sende en PST fil til os, så importerer vi denne uden beregning. Ønsker du hjælp til eksport af mail og import i den nye løsning, kan dette tilkøbes som timebetalt service.

Computerworld top 100

Læs vores kunde-cases

Start med en uforpligtende samtale

Ring: 70 20 23 34 | Mail: info@itafdelingen.dk


Skriv direkte: