Managed server hosting

Få din virksomheds data opbevaret og driftet sikkert

Få din virksomheds data (web, mail, applikationer, systemer etc.) opbevaret på It-afdelingens topsikrede servere. Gør jeres drift sikker og stabil, ligesom de andre virksomheder, herunder inden for den kravtunge finansielle sektor, der har valgt It-afdelingen A/S.

Din virksomhed får sine egne dedikerede servere på dansk jord, som I vil kunne tilgå døgnet rundt, hvor som helst i verden, blot gennem internettet. Vi driver det hele for jer.

I et samarbejde med os kan du altså stole på, at din virksomheds arbejdsgang fungerer gnidningsfrit. Det betyder, at samarbejdet og effektiviteten i din virksomhed bliver løftet til et nyt niveau.

Kontakt os for en uforpligtende snak og find ud af, om vi kan imødekomme din virksomheds behov. Uanset om vi indleder et samarbejde eller ej, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe jer videre.

Med hosting fra It-afdelingen får din virksomhed…

  • Driftsikker hosting med 24/7-overvågning, som giver din virksomhed en KONKURRENCE-DYGTIG PERFOMANCE.
  • STABILE DRIFTSOMKOSTNINGER, som sikrer, at du ikke overskrider dit budget med pludselige, astronomiske beløb.
  • En SERVER PÅ DANSK JORD, så din virksomhed forbliver lovlydig i forhold til fx persondataforordningen.
  • En SKRÆDDERSYET LØSNING, så du undgår de masseproducerede løsninger, som mange andre IT-firmaer tilbyder.
  • Løbende opdateringer af din server, så din virksomhed fortsat får UP-TO-DATE TEKNOLOGI fra Microsoft.
  • En server i et TOP-BESKYTTET HOSTINGCENTER sikret mod indbrud, hærværk, naturkatastrofer mm.

Vi opbevarer, administrerer og vedligeholder din server

Ved ‘managed’ hosting indebærer det, at du giver det fulde ansvar for driften af din virksomheds server til os. Du slipper dermed for at skulle købe dyrt hardware, hyre dyre IT-medarbejdere samt bruge tid på serverdriften.

Derudover kan vi med vores evner og erfaring give dig en driftsikker løsning, hvor du sikres af en SLA (Service-Level-Agreement). Det betyder, at hvis oppetiden på din hosting-løsning ikke lever op til aftalen, er din virksomhed økonomisk forsikret.

2-center drift giver øget sikkerhed

Alle It-afdelingens hostingaftaler indeholder 2-center drift som standard. 2-center drift betyder, at dine data og dit IT-setup sættes op i to identiske udgaver, der placeres i forskellige datacentre. Dermed kan det ene datacenter tage over og dine systemer vil fortsætte upåvirket, hvis uheldet er ude.

Med 2-center drift får du altså ekstra sikkerhed for at dine systemer kører videre, selvom der sker et uheld på den ene lokation, der betyder at systemerne ikke er tilgængelige. Dermed har I sikkerhed for ekstra høj datasikkerhed og tilgængelighed.

En dedikeret server til din virksomhed

Med managed hosting får din virksomhed en dedikeret server, hvilket betyder, at det kun er din virksomheds data, som ligger på serveren.

Uden andre virksomheder på serveren vil din virksomheds IT kører hurtigere, mere stabilt og markant mere sikkert. Du slipper nemlig for, at dårligt naboskab ødelægger din virksomheds IT-drift.

Vores managed hosting-løsning står altså i modsætning til shared hosting, hvor din virksomhed deler diskplads, processorhastighed, hukommelse og båndbredde med et utal af andre virksomheder.

Computerworld top 100

Læs vores kunde-cases

Start med en uforpligtende samtale

Ring: 70 20 23 34 | Mail: info@itafdelingen.dk


Skriv direkte: