Remote desktop

Med en remote desktop-løsning får dine medarbejdere online adgang til deres skriveborde. Dine medarbejderes data opbevares samlet på en Windows server hos os – i stedet for at flyde rundt på hver medarbejders PC. Du sparer op mod 47%* af hardware- og administrationsomkostningerne forbundet med at købe en PC til hver bruger.

Nedenfor kan du læse om både de praktiske, strategiske og tekniske elementer ved at benytte en remote desktop-løsning fra It-afdelingen.

Server hosting

En bruger til hver medarbejder i din virksomhed

Med vores remote desktop-løsning får du en bruger med et tilhørende skrivebord til hver af de medarbejdere, som du ønsker med på løsningen. Det betyder, at hver af disse medarbejdere kan tilgå deres eget skrivebord hvor som helst, når som helst og fra forskellige enheder (PC, smartphone osv).

Centraliseret administration og vedligeholdelse

Det koster dyrt at indkøbe, opsætte, vedligeholde og administrere PC’er med tilhørende skrivebord til hver enkelt medarbejder. Dette besvær kan din virksomhed spare væk med en remote desktop-løsning hos It-afdelingen, hvor hele administrationen og vedligeholdelsen centraliseres til én server med et skrivebord til hver medarbejder.

Med vores remote desktop-løsning holdes IT-sikkerheden i din virksomhed også høj. Vi sørger nemlig for, at jeres server hele tiden har de nyeste sikkerhedspatches (en opgave som ville være dyrere med klassiske, lokale skriveborde, fordi hver PC skulle vedligeholdes).

Med vores remote desktop-løsning får din virksomhed…

  • FÆRRE UFORUDSETE OMKOSTNINGER, da hardware bliver billigere, og du slipper for administration af hver skrivebord/PC.
  • NEMMERE ADMINISTRATION (som vores konsulenter klarer), fordi dine skriveborde samles på én server i stedet for på hver PC.
  • Dine data på DANSK JORD, så din virksomhed forbliver lovlydig i forhold til fx persondataforordningen.
  • En driftsikker server med 24/7-overvågning, som giver dine remote desktops en KONKURRENCE-DYGTIG PERFOMANCE.
  • ØGET SIKKERHED, fordi din virksomheds data ligger på én server frem for på enkelte PC’er hos hver medarbejder.
  • Dine data på en server i et TOP-BESKYTTET HOSTINGCENTER sikret mod indbrud, hærværk, naturkatastrofer mm.

Læs vores kunde-cases

Interesseret? Udfyld formularen og hør mere