Skype for Business

Lad din virksomheds medarbejdere kommunikere effektivt i Skype’s letforståelige brugerflade. Beskeder, møder og skærmdeling har aldrig været lettere. Din virksomheds medarbejdere kan arbejde effektivt som aldrig før.

Du kan få Skype for Business hos It-afdelingen som en hosted-løsning, hvilket betyder, at vi implementerer og drifter løsningen for din virksomhed.

Moderne funktioner

Med Skype for Business får din virksomhed et hav af funktioner, som effektiviserer måden, hvorpå medarbejderne kommunikerer og arbejder sammen på. Skærmdeling, gruppechat, videoopkald samt tilstedeværelsesstatus på hver medarbejder er blot nogle af de mange moderne funktioner, som Skype for Business giver din virksomhed.

Det virker bare (uden driftsbesvær)

Med Skype for Business hos It-afdelingen får din virksomhed en løsning, som fungerer optimalt – også uden, at du løbende skal sørge for driften. It-afdelingen sørger nemlig for den løbende serverdrift, opdatering af software, teknisk support og licensering, så du ikke skal sætte ekstra ressourcer af til det.

Da løsningen ligger i vores danskplacerede hostingcenter, indebærer det, at din virksomheds forbindelse forbliver stabil i alle døgnets timer. Dermed vil dine medarbejdere effektivt kunne kommunikerer uden de irriterende afbrydelser, som kan forbindes med nogle af de andre IP-telefoniløsninger på markedet.

Med Skype for Business får din virksomhed…

  • Banebrydende teknologi, som sikrer en STABIL FORBINDELSE, når dine medarbejdere kommunikerer internt og eksternt.
  • En LETFORSTÅELIG BRUGERFLADE, som er er testet af millioner af brugere på tværs af landegrænser.
  • MAKSIMAL EFFEKTIVITET ved integration med Office, så dine medarbejdere let kan samarbejde på tværs af arbejdsområder.
  • Mulighed for at holde møder og opkald med op til 250 DELTAGERE (inklusiv personer uden Skype installeret via telefon eller internetforbindelse).
  • HURTIG SKÆRMDELING, så dine medarbejdere kan dele med hinanden for at effektivisere kommunikationen.
  • FORTROLIG og SIKKER KOMMUNIKATION via kryptering på højt niveau samt mulighed for styring af medarbejderkonti og funktioner.

Læs vores kunde-cases

Interesseret? Udfyld formularen og hør mere