IT-drift

Du kan ikke klare alt selv – og det bør du heller ikke. Din hverdag er sikkert fyldt op med opgaver, som er vigtige for, at din virksomhed får succes. Hvad enten du har fokus på salg, økonomi, ledelse eller noget helt andet, er det helt sikkert opgaver, som du er bedst til at udføre.

Er drift af din virksomheds IT en af de opgaver, som I er bedst til? Eller vil det give mere mening at overlade det til specialister, der ved, hvad de gør? Ved sidste scenarie skulle du måske overveje at lade It-afdelingen stå for at drive din virksomheds IT.

Server hosting

Sikkerhedsnet

Med It-afdelingens Sikkerhedsnet overvåger vores IT-konsulenter din virksomheds servere i den tidsperiode, som du selv bestemmer.

Serverdrift

Med en overvågningsaftale fra It-afdelingen beholder du servere og IT-systemer på din egen adresse, men du overlader ansvaret for at de kører til os. Vi overvåger jeres systemer 24/7 og er klar til at håndtere alle situationer med kort varsel.

Remote backup

Med en backup- og recovery-aftale hos It-afdelingen får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer.

Client Managed Update

Med Client Managed Update hos It-afdelingen holdes samtlige af din virksomheds arbejds-PC’er opdaterede. Dette øger sikkerheden markant, mens administrationsbehovet formindskes.