Backup

Det er vel næsten unødvendigt at gøre opmærksom på, hvor vigtig en gennemprøvet og sikker backup-løsning er for din virksomhed. Du har sikkert hørt alle skrækhistorierne om, hvordan virksomheder har mistet flere års arbejde og har brugt enorme ressourcer på at genskabe tabte data.

Vil du undgå at komme i en situation, hvor vitale data er utilgængelige uden at du selv skal bygge et komplekst topsikkert og redundant datacenter i kælderen? Eller konstant skal gemme backupmedier i en bankboks eller et andet sikkert sted?

Med en backup- og recovery-aftale hos It-afdelingen får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer.

Nedenfor kan du læse om både de praktiske, strategiske og tekniske elementer ved at købe backup hos It-afdelingen.

Altid mulighed for at gendanne ALLE dine data

Når du får en backupaftale med It-afdelingen er det første vi gør, at tage fulde backup’er af dine systemer. Vi tager en fuld backup hver 7. dag og mellem disse backup’er tager vi hver dag incrementale backup’er, så du altid har mulighed for at gendanne alle dine data med kort varsel.

Backupaftalen indeholder en såkaldt SLA aftale, Service Level Agreement, hvor vi garanterer at du får dine data igen, hvis uheldet er ude.

Læg jeres backup et sted, hvor sikkerheden er i top

Vi tager backup af jeres systemer på ’remote’ basis. Det betyder, at sikkerhedskopieringen foregår over nettet, og at kopierne af jeres data opbevares i It-afdelingens sikre datacentre i Taastrup og i Vallensbæk ved København. Vores datacentre er certificeret efter ISAE 3402 samt compliant efter ISO 27001 standarderne, og lever op til alle lovkrav fra Finanstilsynet vedrørende IT drift af finansielle virksomheder.

Vores datacentre er blandt landets mest sikre. De er sikret med adgangskontrol og avancerede indbruds- og brandalarmer samt beskyttet mod hacking og anden kriminel adfærd. Vi overvåger løbende, at sikkerhedsrutinerne fungerer optimalt, ligesom vi overvåger jeres data 24/7/365 fra vores servicedesk.

Backup og recovery værktøjer i verdensklasse

It-afdelingens backup- og recoveryløsninger er baseret på sikkerhedsværktøjerne Commvault Backup og Veeam Backup. Begge løsninger har i flere år ligget i den bedste kvadrant i Gartner Groups Magic Quadrant som markedets førende specialværktøjer i kategorien ”Enterprise Backup & Recovery Software”.

Commvault Backup er en komplet backup- og restore-løsning, der sikrer at alle virksomhedens data, både fra servere, pc’er og storagesystemer, og særligt kritiske data i f.eks. ERP- og Business Intelligence løsninger.

Veeam Backuper markedets bedste løsning til backup og restore af virtuelle maskiner. Data backes op lokalt af det kraftfulde Veeam Backup and Replication, og Veeam Cloud Connect sikrer dine data ved at kopiere din backup til It-afdelingens datacentre.

Med It-afdelingens backup-løsninger får I en fuldt integreret, hurtig og sikker måde at sikkerhedskopiere, replikere og gendanne data og systemer fra skyen.

Med en backup-aftale med It-afdelingen får du…

  • Et dobbelt-fejltolerant miljø med 3 FULDE BACKUPS på ethvert tidspunkt.
  • Backupsystem i VERDENSKLASSE med Commvault
  • Dine data på DANSK JORD, så din virksomhed opfylder alle lovkrav i forhold til fx persondataforordningen.
  • En UP-TO-DATE BACKUP med incremental-teknologi, så du ikke mister dit nyeste data.
  • En SELVVALGT SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA), der bl.a. dækker gendannelsestiden ved backup.
  • Dine data på en server i et TOP-BESKYTTET HOSTINGCENTER sikret mod indbrud, hærværk, naturkatastrofer mm.

Interesseret? Udfyld formularen og hør mere