IT-konsulenter

Ingen kan vide alt – heller ikke din virksomheds IT-medarbejdere (selv om de sikkert gerne vil give indtryk af det). I takt med at IT-systemerne bliver mere og mere komplekse og mere og mere forbundet med hinanden bliver det også sværere og sværere for den enkelte IT-medarbejder at have viden og kompetencer inden for alle områder af din virksomheds IT.

It-afdelingens konsulenter er specialister, der har en omfattende viden og solide kompetencer inden for specifikke områder. Vores specialister kan hjælpe dig, hvor dine egne IT-folk må give fortabt – hvad enten det drejer sig om specifikke applikationer, netværksopsætning, konfigurering af hardware eller andre af de mange udfordringer, der dukker op i komplekse IT-systemer.

Server hosting

Applikationer og OS

I alle virksomheder anvendes der i dag et hav af forskellige applikationer. Hvad enten det drejer sig om de helt grundlæggende systemer som Windows og Office, eller mere specialiserede applikationer som virtualiseringssoftware, sikkerhedsapplikationer og serversystemer. It-afdelingens konsulenter har et bredt kendskab til såvel desktop applikationer som serverapplikationer.

Vi kan hjælpe med support, opsætning, fejlfinding og overvågning af jeres applikationer. Vores konsulenter mestrer mange applikationer og er certificeret indenfor bl.a. Microsoft, Citrix, McAfee og VMware.

Netværk og kommunikation

Hurtige og stabile netforbindelser er ryggraden i en hver IT-infrastruktur. Hvad enten det er forbindelser internt i virksomheden, forbindelser mellem forskellige lokationer eller forbindelsen til internettet så skal forbindelserne være hurtige og altid virke. Vi er Cisco partner og vores konsulenter har solide kompetencer inden for alle typer af netværksteknologier.

Effektiv kommunikationer kræver ikke bare stabile netværksforbindelser – det kræver også de rigtige værktøjer. Med Skype for Business får virksomhedens medarbejder et effektivt værktøj til kommunikation med en letforståelig brugergrænseflade. Det er nemt at dele beskeder, holde møder og dele information. Vore konsulenter kan hjælpe med både implementering og drift.

Devices og hardware

Hvad enten du har brug for en laptop eller en ny blade server, så kan vores konsulenter hjælpe dig med at finde det rigtige produkt. Vi har partneraftaler med en lang række leverandører og kan rådgive om den rigtige konfiguration og opsætning.

Rådgivning

IT er mere end teknik – det er et værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse. Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger, der sikrer din virksomheds videre udvikling. Vi har erfaring med forretningsmæssig rådgivning omkring blandt andet Navision og SharePoint.

I mange virksomheder arbejder man i dag med persondata uden at der taget stilling til, hvordan data behandles og opbevares. Med den nye persondataforordning bliver der stillet nye og strengere krav til, hvordan persondata behandles i virksomheden. I It-afdelingen har vi, i samarbejde med advokat X, oprette en juridisk afdeling, hvor vi rådgiver virksomheder om de ny skærpede krav. Her tilbyder vi blandt andet at I kan outsource DPO rollen og alle de opgaver, der er forbundet hermed.

Med vores IT-konsulenter får du…

  • Adgang til solide kompetencer og et OMFATTENDE VIDENSGRUNDLAG til at løse dine IT-problemer.
  • En FAST, LAV PRIS, så økonomien ikke løbsk.
  • PERSONLIG KONTAKT OG SERVICE, som giver dig et forståeligt overblik, så du ved præcist, hvad du bruger penge på.
  • FORRETNINGSORIENTEREDE KONSULENTER, som ved, at du har din virksomheds bundlinje med i overvejelserne.
  • Konsulenter med FLERE CERTIFICERINGER – bl.a. fra Microsoft og Cisco.
  • Et konsulenthus med over 16 ÅRS ERFARING, hvilket sikrer succesfulde løsninger til din virksomheds IT.

Læs vores kunde-cases

Interesseret? Udfyld formularen og hør mere