IT-sikkerhed

Undgå datatab og tab af forretning med vores ydelser til IT-sikkerhed

At blive ramt af en IT-trussel er et mareridt for enhver virksomhed. Det kan resultere i tab af vigtige data, drift og kunder – alle sammen konsekvenser, der tydeligt vil kunne ses på bundlinjen.

Med trusler som ransomware, der rammer op med 1 ud af 5 danske virksomheder, bør din virksomhed ikke underkende truslen. Der er en reel risiko for, at I også bliver ramt.

Hos It-afdelingen kan du udlicitere din virksomheds IT-sikkerhed og formindske risikoen for, at I mister jeres værdifulde data, drift og kunder. Nedenfor kan du læse om vores sikkerhedsydelser.

Server hosting

Remote backup

Med en backup- og recovery-aftale hos It-afdelingen får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer.

Disaster Recovery

Ved en ulykke, hvor hele din virksomheds servermiljø rammes, kan en almindelig backup tage kritisk lang tid at gendanne. Derfor tilbyder It-afdelingen også en Disaster Recovery, som er et snapshot af data, applikationer og operativsystemet på din virksomheds servermiljø – imens en backup kun er en sikkerhedskopi af dataene på filplan.

Ved en ulykke på din virksomheds servermiljø kan du med en Disaster Recovery fra It-afdelingen formindske den værdifulde tid, som det tager, at reetablere jeres drift.

Mobile Device Management

Anvendelse af mobiltelefoner på arbejdspladserne stiger, og det betyder endnu en indgangsvinkel for de IT-kriminelle i din virksomhed. Med Mobile Device Management kan du styre samtlige af din virksomheds mobilenheder centralt og dermed øge sikkerheden markant.

Client Managed Secure DNS

En smittevej for mange IT-trusler er gennem skumle domæner (altså hjemmesider), som inficerer alle sine besøgende. Din virksomhed kan fx blive smittet af ransomware, hvis én af medarbejderne besøger en hjemmeside, som en IT-kriminel har lagt ransomware op på.

Med Client Managed Secure DNS fra It-afdelingen bliver din virksomhed blokeret adgang til en stor del af de inficerede hjemmesider – inden de når at inficere jer.

Sikker mail

Med almindelige mails kan personer udefra lytte med. Det er et problem – især hvis du sender personfølsomme data.

Med sikker mail fra It-afdelingen kan du kryptere og signere dine mails, så du er sikker på, at modtageren er den rette.

Computerworld top 100

Start med en uforpligtende samtale

Ring: 70 20 23 34 | Mail: info@itafdelingen.dk


Skriv direkte: