Online, remote backup

Få din virksomheds data sikkerhedskopieret på dansk jord

Vil du undgå at komme i en situation, hvor din virksomheds vitale data er utilgængelige? Og vil du undgå selv at skulle bygge et stort, redundant datacenter i jeres kælder?

Med en backup- og recovery-aftale hos It-afdelingen får du maksimal garanti for, at din virksomheds data bliver sikkerhedskopieret løbende. I undgår altså at miste kritiske data, og I sikrer jeres drift mod fx ransomware.

Det er nemt og gnidningsfrit for dig, da vores certificerede teknikere løbende vil sørge for, at jeres backup fungerer, som den skal.

Kontakt os for en uforpligtende snak og find ud af, om vi kan imødekomme din virksomheds behov. Uanset om vi indleder et samarbejde eller ej, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe jer videre.

Med en backup-aftale med It-afdelingen får du…

  • Et dobbelt-fejltolerant miljø med 3 FULDE BACKUPS på ethvert tidspunkt.
  • Dine data på en server i et TOP-BESKYTTET HOSTINGCENTER sikret mod indbrud, hærværk, naturkatastrofer mm.
  • Dine data på DANSK JORD, så din virksomhed opfylder alle lovkrav i forhold til fx persondataforordningen.
  • En UP-TO-DATE BACKUP med incremental-teknologi, så du ikke mister dit nyeste data.
  • En SELVVALGT SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA), der bl.a. dækker gendannelsestiden ved backup.
  • Backupsystem i VERDENSKLASSE med Commvault, som er markedsledende på globalt plan.

Computerworld top 100

Altid mulighed for at gendanne ALLE dine data

Når du får en backupaftale med It-afdelingen er det første vi gør, at tage fulde backup’er af dine systemer. Vi tager en fuld backup hver 7. dag og mellem disse backup’er tager vi hver dag incrementale backup’er, så du altid har mulighed for at gendanne alle dine data med kort varsel.

Backupaftalen indeholder en såkaldt SLA aftale, Service Level Agreement, hvor vi garanterer at du får dine data igen, hvis uheldet er ude.

Læg jeres backup et sted, hvor sikkerheden er i top

Vi tager backup af jeres systemer på ’remote’ basis. Det betyder, at sikkerhedskopieringen foregår over nettet, og at kopierne af jeres data opbevares i It-afdelingens sikre datacentre i Taastrup og i Vallensbæk ved København. Vores datacentre er certificeret efter ISAE 3402 samt compliant efter ISO 27001 standarderne, og lever op til alle lovkrav fra Finanstilsynet vedrørende IT drift af finansielle virksomheder.

Vores datacentre er blandt landets mest sikre. De er sikret med adgangskontrol og avancerede indbruds- og brandalarmer samt beskyttet mod hacking og anden kriminel adfærd. Vi overvåger løbende, at sikkerhedsrutinerne fungerer optimalt, ligesom vi overvåger jeres data 24/7/365 fra vores servicedesk.

Backup og recovery værktøjer i verdensklasse

It-afdelingens backup- og recoveryløsninger er baseret på sikkerhedsværktøjerne Commvault Backup og Veeam Backup. Begge løsninger har i flere år ligget i den bedste kvadrant i Gartner Groups Magic Quadrant som markedets førende specialværktøjer i kategorien ”Enterprise Backup & Recovery Software”.

Commvault Backup er en komplet backup- og restore-løsning, der sikrer at alle virksomhedens data, både fra servere, pc’er og storagesystemer, og særligt kritiske data i f.eks. ERP- og Business Intelligence løsninger.

Veeam Backup er markedets bedste løsning til backup og restore af virtuelle maskiner. Data backes op lokalt af det kraftfulde Veeam Backup and Replication, og Veeam Cloud Connect sikrer dine data ved at kopiere din backup til It-afdelingens datacentre.

Med It-afdelingens backup-løsninger får I en fuldt integreret, hurtig og sikker måde at sikkerhedskopiere, replikere og gendanne data og systemer fra skyen.

Læs vores kunde-cases

Start med en uforpligtende samtale

Ring: 70 20 23 34 | Mail: info@itafdelingen.dk


Skriv direkte: