Få en sikker internetforbindelse

Vil du øge IT-sikkerheden på dine medarbejderes PC’er?

Client Managed Secure DNS fra It-afdelingen er et webfilter, som øger sikkerheden på nogle eller alle af din virksomheds arbejds-PC’er. I praksis fungerer det ved at blokere adgangen til hjemmesider, som er infiltreret med malware – såsom det berygtede ransomware.

It-afdelingen installerer og drifter Client Managed Secure DNS for din virksomhed på de PC’er, som du ønsker.

Formindsk risikoen for at blive ramt af ondsindede IT-trusler

Når din virksomheds medarbejdere arbejder på internettet, vil der unægteligt være en risiko for, at din virksomhed rammes af en IT-trussel. De IT-kriminelle er nemlig snu til at lede godtroende medarbejdere ind på hjemmesider, som er inficeret med deres ondsindede vira eller malware.

Én af nutidens mest berygtede IT-trusler er ransomware (eller cryptolocker), som låser alle dataene i den ramte virksomhed for derefter at opkræve en løsesum for at låse dataen op igen – og selv hvis du betaler løsesummen, er det ikke sikkert, at din virksomhed får sine data igen.

Med Client Managed Secure DNS fra It-afdelingen bliver din virksomhed blokeret fra at besøge en væsentlig mængde af de hjemmesider, som kan smitte virksomheden med en IT-trussel. Dine medarbejdere kan altså arbejde uforstyrret, imens de IT-kriminelles indgang til din virksomhed blokeres.

Med Client Managed Secure DNS får din virksomhed…

  • Formindsket risiko for, at din virksomhed bliver inficeret med IT-trusler
  • Uforstyrrede medarbejdere, som slipper for skumle hjemmesider
  • Formindsket risiko for at miste din virksomheds forrretningskritiske data
  • Nem og hurtig installation, som ordnes af It-afdelingen

Interesseret? Udfyld formularen og hør mere

Læs vores kunde-cases