Mobile Device Management

Der var en gang, hvor adgangen til virksomhedens IT-systemer foregik fra en stor grå kasse, der stod under den enkelte medarbejders bord. Den tid er forbi. I dag benytter medarbejderne laptops, mobiltelefoner og tabletter, når de skal arbejde – og meget ofte er det måske oven i købet deres eget udstyr som de bruger.

Det er nemt for medarbejderne og en fordel for virksomheden, hvis medarbejderne får adgang til de data de anvender til deres arbejde på deres mobile enheder, men det åbner også for nye udfordringer for virksomhedens IT-setup.

Tag kontrollen over virksomhedens mobile enheder

Mobile Device Management giver jer mulighed for at tage kontrollen med de mobile enheder, som medarbejderne anvender i deres hverdag.

MDM-løsningen giver jer mulighed for nemt at opsætte adgang til f.x. trådløse netværk i virksomheden, så enhederne nemt kan komme på uanset lokationen. Der er også mulighed for at konfigurere mail, kalender og kontakter.

Adgang til de rigtige data – på en sikker måde

Når medarbejderne anvender mobile enheder til deres arbejde stilles der andre krav til sikkerheden. Meget ofte vil der naturligt blive opbevaret fortrolige informationer på en mobilenhed i form af mails, præsentationer og dokumenter, der ikke bør være frit tilgængelige.

En MDM-løsning gør det muligt at sikre virksomhedens enheder fra centralt hold. I kan implementere sikkerhedspolitikker for kodeord og hvilke data, der må opbevares på enheden, hvilke applikationer, der må køre og hvordan adgangen til enheden skal være. Bliver en enhed stjålet eller tabt kan I med en MDM-løsning låse den og slette fortrolige data på den.

En skræddersyet løsning til din virksomhed

En MDM-løsning fra It-afdelingen er tilpasset din virksomhed. Sammen afdækker vi jeres behov og krav til, hvordan din virksomhed skal håndtere mobile enheder. Vi rådgiver jer om best-practice i forhold til sikkerhedspolitikker, konfiguration og omfang.

Med MDM-løsningen får I adgang til et centralt dashboard, hvor I får overblikket over virksomhedens mobile enheder. I kan også lade vores konsulenter administrere løsningen, så I slipper for besværet. Vi holder øje med jeres dashboard og reagerer hurtigt, hvis der behov for det.

Med mobile device management får din virksomhed…

  • Mulighed for at ARBEJDE SIKKERT OG EFFEKTIVT fra mobile enheder.
  • Samme SIKRE OPSÆTNING af alle devices, der har adgang til virksomhedens netværk.
  • KOMPLET OVERBLIK over de enheder, der anvendes i virksomheden.
  • Nem adgang til at KONFIGURERE OG OPDATERE mobile enheder.
  • Hurtig implementering af FÆLLES SIKKERHEDSSTANDARDER på alle devices.
  • CENTRAL KONTROL med de data, der ligger på medarbejdernes mobile enheder.

Læs vores kunde-cases

Interesseret? Udfyld formularen og hør mere