Sikker mail

Få sikker mail til din virksomhed, således at du kan sende krypterede mails, hvor du kan være sikker på, at modtageren er den rette.

Din mail bliver krypteret, signeret og filtreret, så du kan sende følsomme data uden bekymring. Læs mere eller kontakt os og hør mere nedenfor.

Sikker mail

Hvem læser med på dine mails?

Ved almindelige mails kan du ikke være sikker på, at den rette person modtager mailen. Det skyldes, at en tredjeperson kan være koblet op på den mailadresse, som du sender til. I så fald vil dine potentielt følsomme data havne i de forkerte hænder, og det ønsker du ikke.

Med sikker mail fra It-afdelingen kan du sende og modtage mails, der bliver krypteret og signeret, så din mailkommunikation sker mellem de rette personer.

En nem brugerflade i dit mailprogram

Med sikker mail får du en nem brugerflade, der integreres i det mailsystem, som I allerede kender og bruger. I får en ny postkasse, som alle der skal kunne sende og modtage sikre mails får adgang til.

Derudover vil dine medarbejdere kunne sende mails gennem tunnelkryptering til andre, der også har tunnelkryptering. Det vil sige, at det sendes fra ens personlige mailadresse, og direkte til en anden personlig mailadresse i en anden virksomhed, såfremt begge virksomheder er på tunnelkrypteringslisten. Pt er der ca. 800 virksomheder på listen.

Når du skriver en ny sikker mail, kan du – allerede inden du afsender – se, om modtageren har mulighed for at modtage sikker mail. I så fald vil du være sikker på, at modtageren er den rette.

Og du kan også se, hvis modtageren ikke kan modtage sikker mail.

Det er altså nemt for dine medarbejdere, og det forstyrrer ikke det sædvanlige arbejde.

Læs vores kunde-cases

Start med en uforpligtende samtale

Ring: 70 20 23 34 | Mail: info@itafdelingen.dk


Skriv direkte: