Job og karriere hos It-afdelingen A/S

Hos It-afdelingen skaber vi IT-løsninger med mennesket i centrum. Vi arbejder altid ud fra filosofien om, at vi er til for at hjælpe vores kunder til at få det meste ud af deres IT-systemer. Denne filosofi betyder, at vi har fået rigtig meget at lave og vi søger derfor løbende nye kolleger, der vil være med på rejsen.

Bliv en del af et stærkt fælleskab

Vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor vi blander både sjov og alvor, så er det måske dig vi står og mangler. Hos os får du spændende og udfordrende opgaver, interessante kunder og mange muligheder for faglig udvikling. Vi er lige nu 45 medarbejdere i Danmark, der søger nye kolleger til at hjælpe os med at tage den næste tur på vores rejse.

Kunden i centrum – men ikke uden medarbejderne

Vi lever af tilfredse kunder og derfor arbejder vi med kunden i centrum af alt, hvad vi gør. Det kan vi kun, hvis vi også sørger for tilfredse medarbejdere. Vi tilbyder derfor en arbejdsplads med en flad organisation, hvor der ikke langt fra idé til handling. Hos os bliver alle hørt og du kan få stor indflydelse på, hvordan din hverdag indrettes. Vi tilbyder gode muligheder for faglig udvikling, gode vilkår og medarbejdergoder som sygesikring og gratis fitness.

Hos It-afdelingen bliver du en del af Danmarks hurtigst voksende IT-virksomhed.

Vi søger nye kolleger

Vil du være en del af holdet? Vi søger nye kolleger, der deler vores passion for spændende IT-løsninger, der gør livet lettere for vores kunder. Se om der er et job, der passer dig – og er der ikke det, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

It-afdelingen er blevet en del af IT Relation A/S. Du kan finde jobopslag på IT Relations website.

Hvordan er det at arbejde hos It-afdelingen?

“Noget af det bedste ved at arbejde i It-afdelingen er mine kollegaer og de varierende opgaver. Vi har en uformel tone, hvor der er plads til alle typer af personligheder. Mine opgaver er sjældent ens og rutineprægede, så man kan lære noget nyt hver dag.”

Mikkel Junker Rasmussen
IT-konsulent

“Jeg vil fremhæve det gode sammenhold og den fede stemning på kontoret. Det bedste ved mit arbejde, er at jeg møder en masse forskellige mennesker som onsite konsulent. Der er en god blanding af opgaver som kan udføres remote og som skal løses onsite, så alle dage ikke er ens.”

Casper Rieper-Holm
IT-konsulent

”Vi har et rigtig godt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne. Det er rigtig vigtigt når kunderne skal have den bedste service. Vi har en høj faglighed og der er rigtig mange muligheder for at få ny viden og lære nye ting hele tiden.”

Christian Lønfeldt Jensen
Kundechef

Derfor skal du arbejde i It-afdelingen

Vi er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du kan få indflydelse og masser af muligheder for at påvirke din hverdag. Vi er inde i en voldsom vækst, så der er mulighed for at arbejde med spændende løsninger og teknologier.

Masser af muligheder for faglig og personlig udvikling: Vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre til lige det, du vil. Hvad enten det er kurser eller certificeringer, så kan du få det hos It-afdelingen

Dygtige kolleger i et inspirerende fagligt fællesskab: Vi lægger vægt på godt kollegaskab og på at inspirere hinanden. Dine kolleger bliver også dine vigtigste kilder til viden. Er der noget du ikke kan, men gerne vil vide, er der helt sikkert en af dine kolleger som ved det og som gerne hjælper dig i gang.

Ingen siloer og kontorbåse: Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde. Du får rig mulighed for at udfylde din egen rolle og skabe dit eget job.

Tid til at fordybe sig: Vi har travlt, men vi ved også at opgaverne kun bliver løst til kundernes tilfredsstillelse, hvis medarbejderne har mulighed for at blive dygtigere og arbejde fokuseret med opgaverne.

På den tekniske side kan du komme til at arbejde med de seneste teknologier i vores shared hostingplatform i vores tre hostingcentre, hvor vi blandt andet arbejder med:

  • Server
  • Netværk
  • Storage
  • Virtualisering
  • Backup
  • Sikkerhed

Vi arbejder med teknologier fra bl.a. Microsoft, Cisco, Nimble, Commvault, Veeam, VMware og en række andre partnere. Vi har tre datacentre i Danmark og investerer løbende i nye teknologier og løsninger.

it-komet
Computerworld top 100
Top