Julekonkurrence 2017

Julen nærmer sig og i It-afdelingen er vi allerede ved at være i julehumør. Vi har i hvert fald planlagt en spændende julekonkurrence med flotte præmier.

Tilmeld dig nedenfor, så du ikke går glip af konkurrencen

Hver mandag fra den 27. november modtager du en mail med et link til ugens julequiz. Alt hvad du skal gøre er at svare på tre nemme spørgsmål, så har du muligheden for at vinde de flotte præmier, som vi udlover til sidst. Jo flere quizer du besvarer jo større chance har du for at vinde en af de flotte præmier.

Fredag den 22. december trækker vi lod om:

Julekonkurrence præmier 2017

1 oplevelsesgavekort fra GoDream (værdi 1.500 kr.): Vælg selv om det skal være en lækker middag, en tur i en Ferrari, en welness kur eller noget helt andet. Med GoDream kan du få en oplevelse for livet.

2 stk. Lenovo Tab4 tablets (værdi 1.299 kr.): Fra underholdning til børnene til at oprette vigtige præsentationer, Tab 4 er ideel til hele familien. Den smarte og alligevel robuste tablet har en høj ydeevne, en 10,1” skærm, omsluttende lyd og fantastisk batteridriftstid.

2 stk. Champion Virtuel Reality-briller (værdi 400 kr.): Oplev den virtuelle realitet i alt fra film til spil blot ved at tage brillerne på hovedet samt tilslutte din telefon.

2 Bodum Pavina glas (værdi 100 kr.): Bodums PAVINA dobbeltvæggede glas holder varme drikke varme uden at du brænder dine fingre når du skal nyde dem. Samtidig holder den kolde drikke kolde, så det er et “universal” glas, som du kan bruge til det meste!

Og 2 flasker vin!

Tilmeld dig her, så du ikke går glip af konkurrencen

Når du tilmelder dig, godkender du It-afdelingens vilkår for nyhedsbrev, som du kan læse ved at klikke her.

Top

Vind præmier i It-afdelingens julekonkurrence

Vi udlover lækre præmier i dette års julekonkurrence. Klik dig ind og deltag nu

Julekonkurrence præmier 2017