Tilmeldingsvilkår for nyhedsbrev og brug af itafdelingen.dk

Hvem er ansvarlig for e-mails fra It-afdelingen A/S?

It-afdelingens e-mails håndteres af

It-afdelingen A/S
Dr. Neergaards Vej 5F
2970 Hørsholm
CVR-nr. 27 77 14 67

Derudover bliver dine oplysninger behandlet af vores samarbejdspartner ActiveCampaign, Inc. i USA, som er databehandleren. Vores samarbejdspartner giver It-afdelingen mulighed for at oprette, sende og administrere e-mail nyhedsbreve. Du er sikret, at dine personoplysninger bliver behandlet i henhold til gældende lovgivning, da ActiveCampaign er certificeret efter Privacy Shield aftalen som er indgået mellem USA og EU. USA er betragtet som et land med et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, og er dermed på Datatilsynets liste over sikre lande. Du kan finde ActiveCampaigns privatlivspolitik her.

Hvilke oplysninger skal It-afdelingen bruge?

Når du tilmelder dig It-afdelingens nyhedsbrev, behandler vi som udgangspunkt dit navn og din e-mailadresse.

Derudover anmoder vi i visse tilfælde også om din virksomheds navn, din rolle i virksomheden, antallet af medarbejdere i virksomheden og dit telefonnummer. Disse oplysninger behandler vi ofte som følge af, at du har downloadet et af vores interesse-specifikke materialer, hvormed vi også kategoriserer dig i relevant interessegruppe med henblik på at levere relevant markedsføringsmateriale.

Hvad bruger I mine oplysninger til?

Ved at tilmelde dig It-afdelingens nyhedsbrev giver du It-afdelingen samtykke til at behandle dine personoplysninger, herunder dit navn, e-mail, telefonnummer, stilling samt yderligere oplysninger herunder din virksomheds navn og antal medarbejdere i henhold til gældende lovgivning, og alene med de formål at modtage nyhedsbrev og markedsføringsmateriale.

Indholdet af nyhedsbrevet angives det sted, hvor du tilmelder dig, og det varierer efter, hvilken/hvilke interessegruppe/interessegrupper du er tildelt. Ovenstående oplysningerne bruges dermed også til at give et retvisende billede af, hvem der har tilmeldt sig It-afdelingens nyhedsbrev, så vi kan tilpasse indholdet derefter. Derudover indeholder nyhedsbrevet nogle gange generelle gode tilbud.

Hvor ofte modtager jeg e-mails fra It-afdelingen?

Som udgangspunkt udsender It-afdelingen nyhedsbrev én gang ugentligt.

Derudover udsender vi e-mails relateret til specifikke interessegrupper i en varierende hyppighed, men vi tilstræber at begrænse omfanget af nyhedsbreve for at undgå unødige forstyrrelser i din e-mail-indbakke.

Er mine oplysninger sikre og fortrolige?

De personer, der har adgang til dine oplysninger, er It-afdelingens marketingafdeling samt It-afdelingens samarbejdspartner ActiveCampaign, Inc. i USA.

It-afdelingen og vores samarbejdspartner anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.

Kan jeg rette mine oplysninger eller afmelde mig?

Du kan til enhver tid kontakte It-afdelingen på mail marketing@itafdelingen.dk for at anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på et link i nyhedsbrevet. Dine personoplysninger bliver herefter opbevaret i 24 måneder inden de slettes fra It-afdelingens og samarbejdspartnerens database. Dette gør vi for at sikre, at du ikke efterfølgende bliver kontaktet, når du har afmeldt dig nyhedsbrevet.

I bunden af hver af vores nyhedsbrev findes en anvisende tekst samt et link til den destination, hvor du afmelder dig nyhedsbrevet.

Hvis du har spørgsmål til disse vilkår, er du velkommen til at kontakte os.